Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

EREN İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.  (Merkez Mh. Çavuşbaşı Cd. No:68 Çekmeköy, İstanbul http://www.ereninsaat.com) olarak, “Veri Sorumlusu” sıfatımızla, kişisel verilerinizin güvenliğine ve hukuka uygun şekilde işlenmesine azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, çalışanlarımızın, tedarikçi ve yetkililerinin, ziyaretçilerimizin ve diğer verisini işlediğimiz üçüncü kişilerin verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’ na uygun olarak işlenmesine ve korunmasına büyük önem veriyoruz. Kişisel verilerin korunması, anayasal bir hak olup, şirketimizin öncelikleri kapsamında yer almaktadır. Bu sorumluluğumuzun bilinciyle KVK Kanunu’ nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda açıklandığı surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ HANGİ AMAÇLA İŞLİYORUZ?

Kişisel verilerinizi, web sitesi ve/veya mobil uygulamalar üzerinden iletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek; bilgilerinizi, elektronik (internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek; müşterilerimizin memnuniyetini artırmak, müşterilerimizi tanıyabilmek, şikayet ve önerileri değerlendirebilmek; yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek; dolandırıcılık ve diğer yasa dışı faaliyetlerin önüne geçebilmek amaçlarıyla tüm faaliyetlerimizi yürütmek çerçevesinde 6698 sayılı kanunun beşinci ve altıncı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlemekteyiz.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİ KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARIYORUZ?

Toplanan kişisel verileriniz, doğrudan veya dolaylı yollarla iş ortaklarımıza, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum kuruluşlara, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız kişi ve kurumlara,  altyapı düzenlemeleri için anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara,  diğer üçüncü kişilerle ve ilgili iş ortaklarımızla; faaliyetlerimizi yürütebilmek çerçevesinde 6698 sayılı kanunun sekizinci ve dokuzuncu maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde paylaşabilmekteyiz.

KİŞİSEL VERİLERİ HANGİ YÖNTEMLERLE VE HANGİ HUKUKİ SEBEBE DAYALI OLARAK İŞLİYORUZ?

İşlemekte olduğumuz kişisel verilerimizin büyük bir çoğunluğunu sizin bize verdiğiniz bilgilerden elde ediyoruz. İşlemekte olduğumuz kişisel veriler; başvuru formları ve referanslar, sözleşmeler ve değişiklikleri, iletişim bilgileri, çalışanlarımızın bordro için gerekli olan bilgileri, acil durumlarda iletişim kurulacak kişiler gibi aile veya yakın bilgileri, eğitim kayıtları, seyahat bilgileri, disiplin kayıtları, kamera kayıtları gibi bilgilerden oluşuyor. Bu bilgileri “Kimlik Bilgileri, İletişim Bilgileri, Özlük Bilgileri, Hukuki İşlem Bilgileri, Performans ve Gelişim Bilgisi, Görsel ve İşitsel Bilgiler, Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgileri, Lokasyon Bilgileri, Finansal Bilgiler, İşlem Güvenliği Bilgileri, Risk Yönetimi Bilgileri, Sağlık ve Diğer Özel Nitelikli Bilgiler” olarak kategorize ediyoruz.

Kişisel verileriniz şirketimiz tarafından internet sitesi, fiziki kanallar gibi farklı kanallarda icra edilen teknik ve süreçsel yöntemlerle faaliyetlerimizi yürütmek noktasında uygulama imkanı bulan mevzuat, sözleşme, talep ve dürüstlük kurallarına dayalı olarak ortaya çıkan ve icra edilen hukuki sebepler çerçevesinde toplanıyor. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz 6698 sayılı kanunun beşinci ve altıncı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında ve bu aydınlatma metninde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NASIL KORUYORUZ?

Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime, kullanıma ve açıklanmaya karşı korumak için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktayız. Bunları erişim kontrolleri, parolalar, düzenli güvenlik değerlendirmeleri gibi uygun güvenlik standartları olarak genel kabul görmüş teknik ve kurumsal önlemler takip etmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NE KADAR SÜRE SAKLIYORUZ?

Kişisel verilerinizi, daha kısa veya daha uzun bir saklama süresi gerekmedikçe veya geçerli yasa kapsamında izin verildiği ölçüde, bu beyanda belirtilen amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu müddetçe saklayacağız. Buna göre başta yasal zaman aşımı süreleri olmak üzere, kanunda öngörülen süreleri ve bunun dışında verinin işlenmesi için gerekli görülen süreleri esas alıyoruz.

WEB SİTEMİZ VE ÇEREZ POLİTİKAMIZ

Mevcut web sitesi, EREN İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.  (bundan sonra “EREN İNŞAAT” olarak anılacaktır) sahipliğindedir.

EDİTÖR
EREN İNŞAAT
Merkez Mh. Çavuşbaşı Cd. No:68 Çekmeköy , İstanbul
+90 216 641 2323
tbozoglu@ereninsaat.com

YAYIN DİREKTÖRÜ
Tamer BOZOĞLU
EREN İNŞAAT BT Birimi – Birim Sorumlusu
tbozoglu@ereninsaat.com

GENEL KULLANIM KOŞULLARI

Mevcut web sitesinin ve tüm alt etki alanlarının erişim ve kullanımı, aşağıdaki koşullara (bundan sonra “Genel Kullanım Koşulları” olarak anılacaktır) ve yürürlükteki tüm yasalar ve düzenlemelere tabidir. Mevcut web sitesine veya alt etki alanlarına erişen ve tarama yapan kullanıcı, genel kullanım koşullarını herhangi bir kısıtlama ve sınırlama olmadan kabul eder. EREN İNŞAAT, herhangi bir zamanda, mevcut olan genel kullanım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bu nedenle, kullanıcı düzenli olarak bağlı olduğu kullanım koşullarını gözden geçirmek için bu bölümü ziyaret etmek zorundadır.

1. TANIMLAR

Site: Web sayfası ereninsaat.com ve tüm alt etki alanları, EREN İNŞAAT’ a aittir anlamına gelir.

Kullanıcı: Siteyi kullanan herhangi bir kişinin kendi sorumluluğu altında olduğu ve mevcut genel kullanım koşullarını kabul ettiği anlamına gelir.

Kullanım Koşulları: Kullanıcının, sitenin herhangi bir şekilde kullanımına önceden kabul edildiği tüm mevcut tasarruflar anlamına gelir.

İçerik: Sitede yer alan tüm bilgi ve veriler, tasarım, makale, diyagram, grafik, metodoloji, fotoğraf, görüntü, video veya ses elemanı ve/veya sitedeki başka bir öğe anlamına gelir.

2. GENEL KULLANIM KOŞULLARI VE SİTENİN AMACI

EREN İNŞAAT, kullanıcıların kişisel bilgileri ve iletişimi için bu siteyi kullanmaktadır. Bu sebeple kullanıcı, tam olarak bu sitenin herhangi bir şekilde tavsiye, öneri veya tedarik amaçlı olmadığını kabul eder. Kullanıcı, herhangi bir kategoriyi analiz etmek veya incelemek için sitenin herhangi bir içeriğini kullanmamalıdır.

3. SİTENİN KULLANIMI

Kullanıcı, serbestçe siteye göz atabilir fakat sitede görüntülenen içeriği ticari olan veya olmayan amaçla ve kişisel kullanım için indiremez. Kullanıcı, EREN İNŞAAT’ ın önceden yazılı onayı olmaksızın, sitenin içeriğini kamu veya ticari amaçlar için de dahil olmak üzere başka bir amaç için dağıtamaz, değiştiremez, iletemez, yeniden kullanamaz veya tekrar yayınlayamaz. Kullanıcının yasa dışı, tehditkar, iftira niteliğinde, müstehcen, lekeleyici, karalayıcı, pornografik veya herhangi bir biçimde herhangi bir içeriği yeniden yayınlaması veya iletmesi, suç kabul edilecek kuralları teşkil edecek şekilde yasaklanmıştır.

4. İÇERİK – GÜNCELLEME

EREN İNŞAAT, sitede doğru ve güncel bilgiler sunmak için makul çaba içerisindedir fakat hatasızlık konusunda bir garanti beyan etmez. EREN İNŞAAT, sitenin içeriğindeki herhangi bir hata veya eksiklik için hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir. Bu bağlamda, bu sitenin tüm içerikleri, özellikle EREN İNŞAAT’ ın faaliyetleri ile ilgili bilgiler akdi değildir. EREN İNŞAAT, mevcut genel kullanım koşulları da dahil olmak üzere herhangi bir zamanda, site ve içeriğinde değişiklik yapma ve güncelleme hakkını saklı tutar.

5. GARANTİ VEYA GÜVENCENİN OLMAMASI

Kullanıcı, bu sitenin kullanımındaki riski kabul eder. Ne EREN İNŞAAT ne de başka bir taraf (siteyi oluşturan, geliştiren veya teslim eden), kullanıcı erişiminden veya kullanımından kaynaklanan herhangi bir tür doğrudan veya dolaylı hasarlardan sorumlu değildir. EREN İNŞAAT, zaman zaman tartışmaların, reklam görüntülerinin ve/veya sitedeki diğer herhangi bir içeriğin kontrolünü veya doğruluğunu sağlasa da iftira, müstehcenlik, eksik bilgi, intihal, pornografi veya tehlikeli mahiyet konularında bir sorumluluk kabul etmemektedir. EREN İNŞAAT, sitenin hatalardan, virüslerden ve diğer zararlı objelerden arınmış olduğunu ve bozulmadan çalışacağını garanti etmez. EREN İNŞAAT ayrıca, kullanıcıya ait bilgisayar ekipmanı veya diğer mülkün kullanıcıya erişimi, site kullanımı, siteye göz atması veya metin, veri, fotoğraf, görüntü, ses veya video gibi herhangi bir içeriğin kullanıcı tarafından indirilmesi gibi nedenlerden dolayı herhangi bir sorumluluk üstlenmez ve sorumluluk kabul etmez.

6. FİKRİ MÜLKİYET

6.1.    TELİF HAKKI

Site ve içeriği, aksi belirtilmediği sürece telif hakkı korumasına tabidir ve bu genel kullanım koşullarında veya sitedeki metinde, EREN İNŞAAT’ un önceden yazılı onayı belirtilmedikçe kullanılmamalıdır. EREN İNŞAAT, içerik kullanımında üçüncü şahısların haklarını ihlal etmeyeceğini garanti etmez. Kişisel bilgilerin korunması bölümüne tabi olan kişisel veriler, kullanıcı tarafından siteye herhangi bir şekilde, herhangi bir veri, soru, yorum, öneri, fikir, kavram, elektronik posta veya başka herhangi bir şekilde iletilen herhangi bir bilgi veya iletişim olmadığı sürece, teknik veya diğer bilgiler, kullanıcının kendisinden bahsetmiş olması dışında, münhasır ve tescilli olmayan bir işlem olarak kabul edilir ve herhangi bir amaç için EREN İNŞAAT tarafından serbestçe kullanılabilir, çoğaltılabilir, açıklanabilir, yayınlanabilir veya başka bir şekilde bertaraf edilebilir.

6.2.    SİTE MATERYALLERİ

Site ve içeriği (bundan sonra “materyal” olarak anılacaktır), telif hakları, komşu haklar ve/veya diğer mülkiyet hakları ile korunmakta olup, fikri mülkiyet hakları ve mahremiyet koruması ile ilgili Türk yasa ve antlaşmalarına göre korunmaktadır. Bu materyaller ya EREN İNŞAAT’ ın ya da EREN İNŞAAT’ a bunları sitede kullanma hakları ve lisanslarına sahip üçüncü şahısların malıdır. Herhangi bir materyalin çoğaltılması ve kullanılması, sadece kullanıcının kişisel ve özel bilgileri, varsa kullanıcının EREN İNŞAAT hakkında bilgisi, telif hakkı ve/veya diğer mülkiyet hakkı bildirimlerinin özel sözünü tutması koşuluyla herhangi bir ticari amaç hariç olmak üzere yetkilendirilmiştir. Materyallerin ve herhangi bir parçasının herhangi bir şekilde çoğaltılması ve kullanılması, EREN İNŞAAT’ ın önceden yazılı izni olmaksızın kesinlikle yasaktır. Materyalin sunumu, yapısı, organizasyonu, herhangi bir şekilde malzemelerin tamamı veya bir kısmının dağıtımı, çoğaltılması, temsili, uyarlanması, değiştirilmesi, yayınlanması, iletimi, çevirisi, satışı veya herhangi bir şekilde elden çıkarılması, her ne olursa olsun EREN İNŞAAT’ ın önceden yazılı onayı olmaksızın kesinlikle yasaktır.

6.3.    HYPERTEXT LİNKLER

Site, kullanıcı için uygun bir kaynak olması açısından diğer web sitelerine bağlantılar sağlayabilir. Ancak EREN İNŞAAT üçüncü parti tarafların yapmış olduğu kaynakları içeren web sitelerini kontrol etmez ve web siteleri üzerinde herhangi bir doğrulama yapmaz. EREN İNŞAAT, bir bağlantı ve referans sağlayan herhangi bir web sayfasının doğruluğunu garanti edemez. EREN İNŞAAT, siteye bağlı diğer web sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Site dışı sayfalara veya diğer web sitelerine bağlanan kullanıcı, riski kabul eder.

7. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Veri koruma yasaları ve yönetmelikleri uyarınca (24 Mart 2016 kabul tarihli 6698 numaralı yasa) kullanıcıya, siteye bağlanırken kişisel bilgilerin alındığı bilgisi aktarılır. Otomatik veya gönüllü olarak toplanacak, saklanacak ve takip edilecek şekilde kullanılacaktır. Kullanıcı istediği takdirde, herhangi bir zamanda, bilgi edinmek için açıklayıcı olarak hazırlamış olduğu elektronik posta yoluyla, herhangi bir zamanda, kişisel verilere erişme, düzeltme yapma veya kişisel verilerini silme hakkına sahiptir.

Siteye her bağlantı aracılığıyla toplanan kişisel veriler aşağıdaki şekilde gelebilir:

Her bağlantı aracılığıyla kullanıcı IP adresinin kaydı.
Kullanıcı temel iletişim ve kimlik bilgilerinin (ad, adres, telefon, faks, elektronik posta veya kullanıcının göndermeyi kabul ettiği diğer bilgiler gibi) otomatik (oturum açma) veya gönüllü kaydı, çevrimiçi olarak katılımı ile anket ve anketler, pazarlama ve reklam malzemeleri, bülten veya herhangi bir başvuru formu veya benzer sorular için abonelik dahil EREN İNŞAAT hakkında daha fazla bilgi talebi.
Veri toplama sırasında aksi belirtilmediği sürece, toplanan kişisel veriler sadece EREN İNŞAAT tarafından kullanılacaktır. Bu veriler, herhangi bir amaç için herhangi bir üçüncü şahıslara açıklanamaz ve paylaşılmayacaktır.
Her bağlantı aracılığıyla toplanan kişisel veriler, EREN İNŞAAT’ ın en çok ziyaret edilen sayfalarda bağlantı istatistiklerini yapmak ve genellikle sitenin çalışmasını izlemek ve geliştirmek için kullanıcı tarama özelliğini kullanarak yapılacaktır.

Anketler, bilgi başvuru formları, bültenler veya benzer sorularınız için abonelik yoluyla toplanan kişisel veriler, sadece bu tür bilgilerin sunulması ve toplanması amacını karşılamak için kullanılacaktır.
Bir bülten aboneliği, herhangi bir zamanda info@ereninsaat.com adresine e-posta gönderilerek iptal edilebilir.

8. ÇEREZ POLİTİKASI

8.1.    ÇEREZLER HAKKINDA BİLGİ

Çerezler, kullanıcı bir web sitesinde gezinirken, bir e-posta okurken, bir yazılım veya mobil uygulama kullanarak (bundan sonra “çerezler” olarak anılacaktır) tarayıcıda ve bilgisayarın sabit diskinde kaydedilen tüm işaretleyiciler anlamına gelir.

Mevcut site, kullanıcıya daha iyi bir tarama deneyimi sağlamak ve ona sitede bulunan tüm işlevlere erişim vermek için çerezleri farklı türde kullanır.

8.2.    FARKLI ÇEREZLERİN AMACI

Kullanıcının, sitenin temel fonksiyonlarını kullanmasına izin vermek, ziyaret sırasında görüntüleme tercihlerine (dil, ekran çözünürlüğü, kullanılan işletim sistemi vb.) uyacak şekilde ve uygulama formları veya benzer sorular hakkında bilgiler depolamak çerezlerin işlevlerindendir.

Ayrıca, performans analizi çerezleri, EREN İNŞAAT sitesindeki trafik hacmi gibi istatistik geliştirmek ve sitedeki çeşitli unsurları kullanmaya imkan sağlar. Son olarak, sosyal ağ çerezleri olarak sitede yer alan Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube araçları aracılığıyla üçüncü taraflarca yayınlanır. EREN İNŞAAT’ un sitesinin trafik hacmi ve sosyal paylaşım ağındaki bilgiler hakkında daha kesin verilere sahip olmasını sağlar. Üçüncü şahıslar tarafından sosyal ağ çerezlerinin kullanımını EREN İNŞAAT tarafından kontrol edilmez, bu nedenle, kullanıcıların bu üçüncü şahısların çerez politikasına danışması tavsiye edilir.

8.3.    ÇEREZLERİ KABUL ETMENİZ GEREKİYOR MU?

Kullanıcının çerezleri kabul etme yükümlülüğü yoktur ve çerezleri herhangi bir zamanda engelleyebilir. Kullanılan tarayıcıdaki ayarları etkinleştirme, çerezleri tamamen veya kısmen reddedebilmeyi sağlar. Kullanıcı çerezleri engellemeyi tercih ederse, EREN İNŞAAT kullanıcının sitede eriştiği fonksiyon ve/veya bölümlerin doğru çalışması ve taramaların doğru sonuç getirmesi konusunda herhangi bir garanti veya güvence veremez.

8.4.    ÇEREZLERİN SİLİNMESİ

Kullanıcı, aşağıdaki yönergeleri izleyerek tarayıcıdaki çerezleri silebilir.

Google Chrome’ da çerezleri silmek için:

Ayarlar
Gelişmiş Ayarları Göster
İçerik Ayarları
Sayfanın “Çerezler” bölümünde, kullanıcı çerezleri tamamen veya kısmen silme imkanına sahiptir.

Mozilla Firefox’ da çerezleri silmek için:

Araçlar
Seçenekler
Gizlilik
Geçmiş alanında “Koruma Kuralları”, ardından “Geçmiş İçin Özel Ayarları Kullan” öğesini seçin.
Kullanıcı “Çerezleri Kabul Et” kutucuğunu seçebilir / seçmeyebilir.

Internet Explorer’ da çerezleri silmek için:

Araçlar
İnternet Seçenekleri
“Gizlilik” sekmesinde, kullanıcı çerezlerin 6 derecede kısıtlamasını yapabilir.

Safari’ de çerezleri silmek için:

Tercihler
Gizlilik
Kullanıcı, “Çerezleri Engelle” seçeneğini seçebilir.

Diğer tarayıcılarda çerezleri silmek için, kullanıcıya ilgili tarayıcının kılavuzunu ve çevrimiçi yardım dökümanlarını incelemesi tavsiye edilir.

9. YÜRÜRLÜKTEKİ YASALAR

Mevcut Genel Kullanım Koşulları, 24 Mart 2016 kabul tarihli ve 6698 yasa numaralı Kişisel Verilerin Korunması Yasası’ na tabidir.

10. DİĞER

10.1.    MÜCBİR SEBEPLER

EREN İNŞAAT, site ve/veya içeriğinin kullanımından kaynaklanabilecek herhangi bir zarardan, veri kaybı, bilgisayar donanımında meydana gelen hasarlar, üçüncü tarafın bilgi sistemine girmesi gibi nedenlerden dolayı sorumlu tutulamaz.

10.2.    CAYMA HAKKI

Bu genel kullanım koşullarının bir veya daha fazla hükümlerinin herhangi bir nedenden ötürü geçersiz olması durumunda, kalan hükümlerin geçerliliği, bu gerçeklerden etkilenmez.

Telif hakkı EREN İNŞAAT’ a aittir. Her hakkı saklıdır. Bu sitede veya elektronik ortamda veya basılı kopya da dahil olmak üzere herhangi bir formda yer alan bilgileri kopyalamak, görüntülemek, indirmek, dağıtmak, üzerinde değişiklik yapmak veya çoğaltmak veya bu belgelere dayanarak herhangi bir türevi oluşturmak, önceden yazılı izin olmaksızın yasaktır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZLE İLGİLİ HAKLARINIZ NELERDİR?

Kişisel verileri işlenen ilgili kişiler olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi bize iletmeniz durumunda, derneğimiz, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde, derneğimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’ nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda ilgili kişiler olarak derneğimizden;

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Kişisel verilerin aktarıldığını üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

6698 sayılı kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhinde bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

6698 sayılı kanunun on üçüncü maddesinin birinci fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakta ilgili talebinizi http://www.ereninsaat.com internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Başvuru Formu’ nu doldurmak suretiyle şirketimize iletmeniz gerekmektedir.

Güncellemeler

Gerektiğinde bu beyanı belirli zamanlarda güncellemeye karar verebiliriz. Bu durumda bu beyanın güncellenmiş versiyonlarını bu sayfada yayınlayacağız. Revize edilmiş beyan yalnızca uygulamaya girildiği tarihten sonra toplanan veriler için geçerli olacaktır. Gizlilik uygulamalarımızla ilgili en son bilgileri takip etmek için belirli aralıklarla bu sayfayı gözden geçirmenizi öneririz. Beyanda yapılan değişikliklerin yayınlanmasından sonra hizmetlerimizi kullanmaya devam etmeniz, bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.



Trbet yeni giriş

- Kalebet giriş - Lidyabet